ТРИАНГЛЗИН

Новости

 • 10 Jun 2014

  ТРИАНГЛ ЗИН Ви нуди:


  • Единствена понуда за управување со згради, во чиј пакет е вклучена и хигиена за влезот за неверојатни 80 денари!!!
   Контактирајте не!!!
 • 10 Jun 2014

  Почитувани,
  ТРИАНГЛ ЗИН ви нуди


  • можност за целосно машинско чистење на сите теписи, теписони, гарнитури, душеци и многу повеќе за неверојатни 500 денари. Чистењето и перењето се прави со KIRBY машини. КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ!!!

Почетна

ЗА НАС УСЛУГИ УПРАВУВАЊЕ

Кои сме ние?

Потребни Ви се професионалци?

прочитај

Хигиена...

Техничко одржување...

Комунални услуги...

прочитај

Управувања, совети...

Функционалност, хигиена...

Взаемна соработка!

прочитај

 

Документи
 • Договор за взаемни односи
 • План за одржување
 • Список на сопственици на посебни делови од зградата
 • Изјава на сопствениците на посебните делови на зградата
 • Договор за вршење на управувачки работи
Квалитет пред се
 • Цели за квалитет
 • Политика за квалитет
 • Политика за заштита на животната средина
 • Мрежа на работа